כנסו להכיר!
אז את לנדאו אתם כבר מכירים, משפחת לנדאו היא זו שכבר במשך שנים מפעילה בעיירה אומן שבאוקראינה מלונות וקייטרינג מכל הלב. זה התחיל אמנם בבית מלון קטן אבל עם הזמן זה התפתח והגיע לממדים ענקיים, בתקופה האחרונה חנכה משפחת לנדאו מלון חדש במרחק של פחות מדקה הליכה מהציון הקדוש את מלון B.
אנחנו בכוונה כותבים משפחת לנדאו ולא מגדירים אותם כחברה, מאחר וכך מגדירים אותם האורחים הרבים שמתארחים אצל ה'לנדאוים', ואנו מעדיפים להשתמש במונח הזה, התחושה היא כשל בית, האירוח וההיכרות היא אישית, האוכל איכותי וברמה של מסעדות מהטובות אך גם כאן הטעם עדיין נותר ביתי, את תחושת הבית ירגישו גם המזרחיים שיקבלו מנות בניחוח מזרחי ומרוקאי והפולני או ההונגרי שירגיש את הפפריקה או הסוכר האופייני למנות הפולניות. ככה זה אצל לנדאו, המון בית.
אך לא שוכחים לרגע את היוקרה השפע והתחושה הנעימה שמוכיחה את עצמה עם אלפי אורחים ששבים בכל פעם להתארח במלונות של לנדאו.
את הבניין החדש והמפואר של לנדאו אפשר כבר לראות מיד כשמגיעים לציון הקדוש הוא ייחודי ובולט בנוף, הצבע השולט מחוץ לבניין המפואר הוא כחלחל כשהאות B באנגלית מרוחה בענק על קיר הבניין הגבוה והפכה לכמו סמל מסחרי.
כבר בכניסה ללובי מונחות כמה ספות עור נוחות למנוחה, פינת קפה עם מיטב העוגות והמאפים טריים וריחניים מהקונדיטוריה של לנדאו ימתינו תמיד בסבלנות לכל אורח, לצד כוסה תה מהביל או כוס קפה ריחני שיחממו את הגוף מהקור הסובייטי.
חדר האוכל פשטני אך את הבר המפואר ושלל המנות נגדיר כבר כמוגזם ומופרע, מדובר בעשרות סלטים, כמה סוגים של מנות ראשונות ומגוון גדול של בשרים בכל ארוחה, גם הילדים ייהנו מארוחות ילדים מתוקתקות, התוספות והמנות האחרונות פעמים רבות נותרו מיותמים על השולחן ולא, אל תחשבו לרגע כי הן נופלות ברמתן מאלה שעלו לפניהן על השולחן פשוט הסועד כבר לא יכול יותר… האוכל ממלא, טוב, מנחם ובעיקר טעים, וגם על בריאות חשבו כאן לדוגמה העופות המוגשים הם מלהקות המוגדרות כעופות הניזונים מאוכל אורגני ללא אנטיביוטיקה וזריקות, ככה זה אצל לנדאו אוהבים את האיכות, ואם כבר בריאות אז מאפיין בולט על השולחן הוא מגוון הצבעים העז של הירקות והסלטים המגוונים עם המוטיב של הבריאות. הקונדיטוריה הפרטית של המלון מעבירה בכל כמה שעות תצרוכת טרייה של לחמים ומאפים היישר לשולחנות הסועדים.
לצד חדר האוכל הוקם גם אולם המתאים לשמחות ולאירועים דוגמת שבע ברכות, בר מצוות, בריתות ואפילו כמה חתונות נערכו כאן.
בבניין החדש של לנדאו הוקם מקווה טהרה מפואר בין היפים בכל העיירה, לצד סאונה רטובה ויבשה מהמשוכללות והנוחות באומן, כאן תוכלו לקבל מרוגע לנפש ולקחת מעט מנוחה מהעמל.
חדרי המלון 33 במספר מציעים לאורחים מיטות נוחות ואיכותיות, חדרים מפוארים כשלכל חדר צמוד שירותים ומקלחת, האורחים לא צריכים להצטייד בכלום, כאן הם יקבלו מגבת מגוון גדול של סבוני רחצה ובקבוקי שמפו ריחניים ככל שיחפצו, שוב השפע הזה של הלנדואים משתלט על כל פרט במלון.
כי ככה זה אצל לנדאו.
כנסו להכיר!
להוספת פריטים לתוכניה, לחץ על הסמל: המופיע לצד העסק.
כתיבת תגובה