נסיעה לקברי צדיקים באוקראינה מחייבת ביקור בעיירה האדיטש, שם נמצא קברו של אחד מגדולי החסידות הגאון רבי שניאור זלמן מלאדי זצוק"ל מרן הבעל התניא.

לטובת המשטחים על ציונו הקדוש של הבעל התניא הוקם מתחם אירוח מפואר 'אשל האדיטש' בניהולו של 'מוישהל'ה גוטמן' המציע חווית אירוח מושלמת המחממת את החורף האוקראיני המקפיא.

מתחם האירוח נמצא במרחק של חמש דקות הליכה בלבד מהציון הקדוש.

מתחם האירוח כולל מבנה עץ מרשים ויוקרתי ובו ארבעה חדרי אירוח V.I.P. המתאימים לאירוח זוגי או לאירוח של אנשי עסקים עם 2 מיטות מפוארות ויוקרתיות, ושלושה חדרי אירוח נוספים עם 8 מיטות בכל חדר המתאימים לאירוח של קבוצות ומשפחות.

אש"ל האדיטש מתאים לאירוח עד 32 איש 

במקרה של קבוצות גדולות יותר 'אשל האדיטש' עושה שימוש בחדרי מלון מפואר ויוקרתי הממוקם בסמוך, שם ניתן לארח עוד עשרות אורחים.

בכל חדר: זוג מיטות יהודיות, שירותים ומקלחת, פינת אוכל, חימום ע"י הסקות וחימום ריצפתי.

מבנה המגורים היוקרתי נבנה על בסיס עץ מלא בסגנון כפרי יוקרתי ומקרין אווירה ייחודית ונוסטלגית, כל הבנייה ברמה הגבוהה ביותר עם אבזור מושקע ויוקרתי להנאה מושלמת.

לטובת האורחים גם חדר אוכל ענקי ומפואר עד 60 מקומות ישיבה.

במתחם האש"ל מטבח ולאורחים מוגשות ביום 3 ארוחות עשירות ומגוונות, עם שלל מנות טעימות לצד עשרות סלטים, תוספות, לחמים ועוגות הנאפים במקום.

בחודשים הקרובים תוקם חצר יוקרתית ומושקעת ובה כיסאות ופינות ישיבה, ערסלים ונדנדות ומגוון אטרקציות ייחודיות לאווירה המקומית

בימים אלו מוקם במתחם אולם אירועים המתאים לאירוח ל עד 120 בני אדם, ברמת אירוח גבוהה ומפוארת.

האורחים זוכים ליחס אדיב וחם, האש"ל פתוח ופעיל בכל ימות השנה.

במקום משגיח צמוד הפועל תחת השגחתו של הגאון הרב מאיר סירוטה שליט"א

380665817705+ ווטצאפ בלבד!

Share Button

צור קשר עם


מאפיינים כלליים

  • מלונות באוקראינה
  • מלונות באירופה
  • מלונות כשרים למהדרין

מה במלון

  • חדר אוכל
  • מטבח
  • מיטות יהודיות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

החופשה שלי

להוספת פריטים לתוכניה, לחץ על הסמל: המופיע לצד העסק.

שלח את התכניה במייל

שלח את התכניה במייל

css.php